Joulupukin masukkaa kiristävä vyö kakku syntyi 3 munan kääretorttupohjasta. Pohjan kasasin pieneen vatkauskuhloon, vuoraamalla kulho kelmulla ja leikkaamalla sopivan kokoiset ympyrät sinne torttupohjasta. Täytteen tein maitorahkasta, Dronningholmin omena-kaneli marmelaadista ja Flora Vispistä. (1prk rahkaa noin 3rkl marmelaatia ja puol purkkii Flora vispiä). Vuorotellen sit ladoin kuhloon pohjapaloja + täytettä niin että ensimmäisenä ja viimeisenä torttupohjan palat. Kumosin kuhlon tarjottimelle, kelmu pois. Pintaan vaahdotettu Flora Vispi ja sen päälle kaulittu sokerimassa. (naatiskeltiin hetimmiten joten en alkanut sokerikreemiä tekemään). Pursotukeset alareunaan Flora Vispistä Städterin 8mm pyöreällä tyllalla, samaisella myös suttantui vyöhön "reiät" et vyönsolki.