Muumi-fanille ja ennenkaikkea Niiskuneitiin ihastunut pikkuneiti halusi kakkuansa koristamaan suosikkihahmonsa. Niimpä päätin tehdä sokerimassasta laatan ja piirtää mustalla elintarviketussilla kuvan siihen, vähän keltaista pastaväriä "hiuksiin" jne...  Laattakin syntyi helposti FMM:n muottisetillä.

Niiskuneidin kaveriksi valmistin myös muutaman kukan kaveriksi . Kerrankin sain työskennellä rauhassa, muun perheen urheillessa ja näimpä kukkiakin tuli muotoitua enemmän. Muotteina PME:n Gerbera/Margarita setti.

Kakkupohjaksi tein 9 munan kakkupohjan, periaatteella samanverran, munia, sokeria ja vehnäjauhoja, pari tl leivinjauhetta. Kostutus Sprite-limulla, täytteen valmistin Städterin Ananaksen makuisesta hyydykejauheesta ohjeen mukaan. Pursotukset Flora Vispiä johon näppituntumalla sirottelin Vaniljakreemijauhetta. Tyllana Städterin 6 sakarainen 14mm tähtitylla. Ja ripottelimpa vielä vähän nomparelleja pursotuksen päälle. Ja tällänen oli sit lopputulos.....

Ja kuvattuaan kakun, koristelija huomasi laittaa sokerihelmet nuihin isompien kukkien keskelle ja sai napattua nuo kaksi kuvaa jotka tuossa ylhäällä esiteltiin, kunnes kamera sanoi: Lataa tai vaihda akku.