Tämän postauksen takana on se "työhakemus" eli sain sähköpostiini [email protected] pienen briiffin näistä juhlista ja ilolla lähdin näitä sitten sponssaamaan, tuotteilla joita meiltä tai maahantuojalta löytyi.

Huhtikuisia 3-vuotis syntymäpäiviä vietimme meren alaisen kalateeman parissa.

Kutsukorteissa näkyy 3-vuotiaan pikku sankarin käden jälki. Olikin mukavaa saada rypistää kreppipaperia ja sen jälkeen liimailla ne kaloihin.

 

Koristuksia syntymäpäiville askartelimme myös yhdessä lasten kanssa.

Keittiön seinälle oli aseteltu isopapan ensimmäiset kalaverkot ja niiden lomaan oli askarreltu itse: kaloja, meritähtiä, simpukoita ja mustekaloja.

 

 

Olohuoneessa oli pieni akvaario, sekä lasisia kasvimaljoja.

 

Myös ilmapalloja ja muita pieniä koristuksia löytyi. Eteisen seinälle oli kirjoitettu kupliin lasten meriaiheisia runoja ja wc:ssä uiskenteli ankkaperhe.

Jos vesipatsas suhahtelee ylle aaltojen, ja selkäevä hiljaa nousee esiin alta sen, ja viimein heiluu pinnan yllä pyrstö mahtava, on edessäsi aivan varmaan parvi valaita.

Niin lempeästi valasäiti hoitaa lapsiaan. Ne jäävät aivan äidin kylkeen leikkiin innoissaan. Ja äiti illoin laulullaan ne uneen tuudittaa. Ei meren alla musiikkia ole kauniimpaa.”

-          Anna-Mari Kaskinen

 

Ohjelmana synttäreillä oli akvaarioiden askartelu, jotka kukin lapsi sai kotiin vietäväksi.

 

Pikkuvieraat pääsivät myös onkimaan. Josta jokainen sai itselleen kala-aiheisensaippuan, sekä pientä makeaa.

 

 

Kattaustarvikkeina oli Juhlaxin Meren elämää sarja. (tuotteet eivät ole meidän valikoimissa tällä hetkellä, mutta toivottavasti tulevaisuudessa saadaan tämäkin sarja kaupalle, siihen saakka siis Kemiläisille tilaus tuotteena)

 

Suolaisena tarjottavana oli Juhlaxin paahtoleipämuotilla tehtyjä delfiinileipiä, jotka olivatkin pikku juhlijoiden mieleen. Tämän mahtavan yksinkertaisen muotin ansiosta myös useat välipalaleivät ovat meillä maistuneet paremmin

 

Myös perinteiset karjalanpiirakat olivat päässeet pöytään kala-astiassa.

 

 

Kakku oli ensin tarkoitus koristella akvaarion näköiseksi, mutta pojat halusivatkin koristella kakun itse. Meriaiheinen kuitenkin

 

Tarjolla oli myös: sammakkomuffineja, taatelikakkua, unelmatorttua, pikkuleipiä, sekä raparperipiirakkaa vaniljakastikkeen kera. Sekä pikku purtavana: Porkkana ja kurkku tikkuja dippeineen, delfiini vaahtokarkkeja, popcornia, suolakaloja.

 

 

Olipas vaan järjestetty kinkerit... Ihana tarina ja ihanat kuvat. Iso Iso kiitos juhlan järjestäjälle, kauppias kiittää ja kumartaa nöyrimmin näistä kuvista, ideoista ja vinkeistä.

Ja te muut varmaan innostutte laittamaan sähköpostia osoitteeseen [email protected], tiedä häntä vaikka innostuisin teidänkin juhlista!