Askartelin tässä taannoin sukulaisten pyynnöstä pari pientä 4 munan kakkua. Laiskuuttani vaiko sitten ajanpuutteen vuoksi tein yhden 8 munan kakkupohjan jonka paistoin pelikenttä kakkuvuoassa. Leikkasin sit paistetun pohjan keskeltä kentän rajaa poikki ja sittenpä mulla olikin ne kaksi kakkupohjaa. Neidille tietty prinsessa kakkua ja kun muuta en keksinyt eikä aikaa askarteluun ollut nappasin kaupalta valmiin tuhkimo kakkukuvan.

prinsessa%20ja%20p%C3%A4%C3%A4kallo%20ka k

prinsessa%20ja%20p%C3%A4%C3%A4kallo%20ka

Kakkukuvahan oli pyöreä eikä se suinkaan mahtunut tuohon puolikkaaseen kentään kokonaisuudessaan. Niimpäs viivotin avuksi ja elintarviketussi, piirsin kuvaan tussilla urat joita pitkin sitten sain sievästi leikattua kuvan pienemmäksi.

prinsessa%20ja%20p%C3%A4%C3%A4kallo%20ka

Pursotukset laktoositonta vispikermaa ja koristeeksi vähän mansikanmakuisia suklaakiharoita, joita pitäs löytyä kaupalta nyt vaan näytti olevan loppu. Vaiko tuotekuvan puutteen vuoksi ne puuttu verkkokaupasta vaiko ajatuskatko tullut tuotteita päivittäessä... tiedä häntä mutta yritetään muistaa päivittää ne sinne.

Täytteenä muistaakseni hmm... vadelmanmakuista hyydykettä.

prinsessa%20ja%20p%C3%A4%C3%A4kallo%20ka

Toisesta puolikkaasta sitten taiteilin tälläsen merirosvo kakun... oishan tuota voinut paljon enemmän panostaa mutta... Kaulittavasta vaniljanmakuisesta mustasta massasta levy ja valkoisesta massasta sitten pääkallo pikkuleipämuotilla kuva päälle vähän nonparellia ja kulmiin valmiit pääkallo sokerikoristeet siinäpä se sit oli.

Täytteenä tässä sitruunan makuinen hyydyke johon taisin lisätä vähän turkinpippurirouhetta.

Erään pikkuneidin suosikki oli kuuleman Pingu ja semmosen kakunkin sankari oli toivonut. Ja eikusta neitokaisen toivetta toteuttamaan....

joulu%202012%20025-normal.jpg

Kaikki koristukset kaulittavasta vaniljanmakuisesta sokerimassasta. 

Kirjaimet näillä muoteilla ja että mää ihastuin näihin. Näiden kirjainten kanssa kun ei tarvitse taistella että massa irtoaa muotista, sen kun vaan painaa taustasta niin ne melkeen tipahtaa syliin ;-)

Kukat onkin sitten tällä setillä valmistettuja.