Jotakin makiaa teki mieli töistä lähtiessä. Siinä kauppaa kierrellen mietin mitä tekasisin, ilta kun kuitenkin on varsin lyhyt. No nappasin siitä kauan haaveilemani Städterin kermasarvi muotit ja ajatus oli täyttää ne luumumarmelaadilla ja kermalla. Mutta paikalle sattui saapumaan "herkkupeppu" mieheni joka pyysi että laittaisin väliin Mrs Bridgesin vadelmahilloa. Mitäpä sitä vaimo muuta kun täyttämään miehen toiveita.

Kotimatkalla pysähdyttiin sit Siwalle ja kipaisin sieltä valmista Myllyn Paras Torttutaikinaa. Kermaa kun kotona oli yks purkki vanhenemassa pikapuolin.  Ja eikusta hommiin.

- Sulata torttutaikina ohjeen mukaan. Leikkaa palat kahtia. Kauli levyjä hieman ohuemmaksi ja kääräise taikina "muottirullan" päälle. Voit kostuttaa saumakohdan vedellä jotta se jää paremmin kiinni. Laita uunipellille leivinpaperin päälle saumakohta alaspäin. Voitele kananmunalla.

- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.

- Anna jäähtyä. Laita vadelmahillo kertakäyttöiseen pursotin pussiin ja leikkaa kärki auki. Pursota hillo jähtyneiden sarvien sisään. Vaahdota ja mausta kermavaahto sokerilla laita pursotinpussiin ja pursota Städterin 14mm 6sakaraisella tähtityllalla sarvi täyteen.

Näillä eväin ne katos hetkessä parempiin suihin