Se olis taas vuodesta se aika käsillä että pitäs alkaa miettimään syntymäpäiväjuhlien järjestämistä muutenkin kuin ajattelun tasolla. Eli sankari juhlii oikeasti 10 vuotista taivaltaan 29.4. Tässä menneellä viikolla nukuttaessa pikkutenavia, soi isännän puhelimessa ipanapa 3:n musiikkia. Paljon on kuunneltu aiempia levyjä mutta tämä uusin tuttavuus oli mulle ihan outoja lauluja täynnä.  Niimpä kun kajareista kajahti Tean ja Kanan MEHUDISCO biisi niin tämän äidin idearikkaat aivot alkoivat raksuttaa. Golf teema kun kaupalla on edeelleen vajaana sarjana eikä täydennyksiä ehdi tulla niin meillä järjestetään siis MEHUDISCO.

Touhuilin töitä kun pikkutenavat nukahti, vaikka väsy paino kyllä silmiä. Niimpä luovutin ja kiikuin yläkertaan peiton alle. Mutta ajatus mehudiscosta ei antanutkaan nukkumatille mahdollisuutta vaikka kuinka yritin. Niimpä takas alas ja tietokone auki ja tekemään muistiinpanoja ja ideoimaan. Paperille siis raapustettiin seuraavat jutut

- yläkertaan rakennetaan DJ koppi

- jätskibaari

- tanssikilpailua

- tuolileikki musiikin tahdissa

- diskopallo marketista

- ilmapallot kattoon

- roikkuvat disco koristeet

- discopallo avaimenperät

- kitara karkit

- nakkikioskin kautta kotiin

Töissä seuraavana päivänä mietin että Disco teema vai rokkitähti... hmm.. tuo disco teema oli ehkä vähän tyttömäinen joten päädyin kattaustarvikkeissa siis rokkitähteen...

Sitten ne harmaat hiukset... Eli juhlien ajankohta, viikolla kun niiden järjestäminen ei meidän perheessä onnistu sitten millään. Juniorin juhlat tammikuussa lauantaina oli aika haastavat myös. Sunnuntai se mukavin päivä kääk, son vappupäivä. No kurkataan edellinen su, ou nou soon pääsiässunnuntai... Joten tästä vielä keskustellaan/mietitään jne.

Toinen mietinnän aihe on että juhlitaanko isolla köörillä kerralla vai otetaanko koulukaverit erikseen...

Se ei varmaan auta kuin mietiskellä ja alkaa rakenteleen kutsukortteja ja jalostaa suunnitelmiaan. Joten kertaan seuraavaan jossa suunnitelmat ovat pidemmällä.