perhos%20muffinssit%20001-normal.jpg

Tämän päivän paikallislehdessä oli ilmoituksemme jossa ilmoitimme näistä ihastuttavista 3-D vohvelikoristeista, jotka sopivat mainiosti vaikka koristamaan äidin kakkua tulevana sunnuntaina.

Minulla oli tarkoitus leipasta viime viikonloppuna kakkua ja laittaa näitä perhosia päälle ja napata kuva lehti-ilmoitukseen. Noh, kauppiaan viikonloppu sisälsi kaikkea muuta kuin leivontaa... Syntymäpäivä juhlia ja yläkerran suursiivousta, joten leipomiset jäi leipomatta ja lehteen kuvattiin vaan perhoset, laatalta vähän ylös nostettuna.

Eilen illalla sit intouduin kaivamaan kaapista yllättäen sinne vanhentuneen Sunnuntai Vadelma kakku/muffinssimix pussin joka siis on lisää vesi/rasva ja sekoita ja paista seos. Eli voin todeta että Sunnuntailla onnistuu aina vaikka aineet oiskin vanhentuneet jo 28.12.2011 :-)

Eli pyöräytin pussista 12 kipaletta muffinsseja ihan ohjeen mukaan muuten mutta joukkoon heitin muutaman ruokalusikan kaakaojauhetta.

Kuorrutteks vispasin Flora Vispin johon ravistelin vaniljakreemijauhetta mukaan. Sokerin unohdin tyystin, mutta hyvin uppos mukeloille ilmankin.

Pursotus ja koristeet irti pohjasta, taivutus ja perhoset lenteleen pursotuksen päälle, voelaa ja SYÖMÄÄN!

 

Ihanan pirtsakoita ja värikkäitä ja niiiiiiiin helppoja koristeita että...

perhos%20muffinssit%20004-normal.jpg

Maistus ainakin mulle....

 

perhos%20muffinssit%20003-normal.jpg