Testasin eka kertaa kuukausi sitten näitä super suosittuja cookie popseja, menivät hyvin kaupaksi sillon. Nyt valitsin neitin syntymäpäiville mansikka dominoja ja tällä kertaa intouduin kokeilemaan niitä tikkuihin :-)

Resepti:

 

Mansikka Cookie Pops n.50 kpl

4 pötköä mansikka domino keksejä

noin 3/4 prk Sunnuntai vaniljatuorejuustoa

kaakaojauhetta

Vaalean punaisia Candy Melts nappeja 1 pss

kukka koristeita ;-)

 

Erottele keksit ja täytteet. Murusta keksit hienoksi tehosekoittimella. Sekoita täytteet yhdessä vaniljatuorejuuston ja kaakaojauheen kanssa. Yhdistä keksimurun kanssa. Pyörittele leivinpaperin päälle palloja ja laita hetkeksi jääkaappiin viilenemään.

Tee tikkaritikulla pieni reikä jähmettyneeseen palloon. Sulata pieni määrä Candy Melts nappeja mikrossa. Uita tikkaritikun päät sulatetussa Candy Melts massassa ja työnnä kastettu tikku palloon tekemääsi reikään. Siirrä leivinpaperin päälle. Jäähdytä taas popsit jääkaapissa. Sulata loput Candy Meltsit ja dippaa tikut sulassa. (suosittelen matalaa ja kapeaa astiaa) HOX jos haluat koristella popsit esim strösseleillä, nonpareilla tms. dippaa popsit heti Candy Meltsin jälkeen niissä. Ja sitten taas jääkaappin. Säilytä viileässä.

Tuunasin styroksisen harjoittelupohjan näiden esille asettelua varten lastunauhalla. Ja eikun popsit pystyyn styroksiin :-)

Ja sitten eikun koristelemaan popseja. Sulatin vielä loput kipon pohjalle jääneet Candy Meltsit ja kastoin yhden tikun päätä siellä ja sulaa massaa tikun päälle, ja määkijä joka kitisi vieressä että haluu tehdä jotakin koristeli nämä popsit kukka koristeilla. (Tahto tehdä samoja töitä äitin kanssa, ei onnistunut iskän yrittämä roskien vienti tms.) Nooh, ei se aina ole niin justiinsa, pääasia että lapsilla on mukavaa, joten koristele toki.

Hyvä työn jako takasi työrauhan, mitä nyt äiti hoputti koko ajan ettei massa kuivahda ennen ku kukka on suht. kohillaan.

Nam, joku tätä reseptiä taisikin kaipailla meidän vieraista...