Kolmesta alla olevasta kääretorttupohjasta kasattu kakkupohja:

3 munaa

1 dl sokeria

½ dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauho-leivinjauheseos siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina kevyesti voidellun leivinpaperi päälle pellille. Levitä tasaiseksi. Paista 225 asteen lämmössä 5-7 minuuttia. Kumoa torttu sokeroidun leivinpaperin päälle.

Täytteenä:

Lemon Curd tahna ja valkosuklaa mousse

Valkosuklaamoussen tein tuplana mutta tässä yhden ohje:

2 munaa

½ dl sokeria

2½ dl kermaa

250g valkosuklaata

5 liivatetta

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma toisessa kulhossa vaahdoksi. Sulata 200g suklaata mikrossa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa. Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Keitä  ½dl vettä ja sekoita liivatteet kuumaan veteen. Lisää koko ajan sekoittaen mousseen. Meillä tykätään sattumista myös kakun välissä niimpä lisäsin mousseen vielä pilkottuja valkosuklaan palasia.

Koristelu:

Pinnalla vaaleansinistä kaulittavaa sokerimassaa jonka alla sokericreme. Kulmien liljat tehty muotilla sokerimassasta sekä tossut silikonimuotilla ja ruusut vapaalla kädellä. Pursotukset laktoositonta kermaa.