Städterin pienet leivosvuuat ovat hinkuneet mukaani piiiiiiitkän aikaa. Reilu viikko sitten nappasin ne matkaan. Ja muun perheen mennessä golf-harrastuksen pariin jäin kotiin vuokineni. Pakkasesta löyty Sunnuntain murotaikinaa ja jääkaapista vadelmahilloa, näillä eväin sitten testaan vuokia.

Sulatin murotaikina paketista puolet, sillä vuokia pakkauksessa on kuusi. Lisäsin himpun verran vehnäjauhoja seokseen ja pyöritin pötköksi. Leikkasin sitten pötköstä 12 samankokoista palaa. Painelin taikinan sydämenmallisiin vuokiin ja eikusta vuuat uuniin. Siinä uunia vähän väliä silmäillen paistelin niitä sillä en uskaltanut jättää vaan ajan perusteella uuniin kun kuitenkin olivat aika pieniä leivoksia.

Paiston jälkeen kumosin muropohjat lautaselle, irtos muuten tosi nätisti vuuista. Ja eikusta seuraavien taikina palleroiden painelu vuokiin ja uuniin.

Vähän jähtyneiden pohjien täyttöön ja hilloa lusikoimaan "kuoppaan". Muuta sitten en malttanutkaan tehdä, minä joka hyvin vähän katson televisiosta mitään, en malttanut olla suuntaamatta television ääreen ja Suomen MasterChefin pariin.

Tuo sydämen muoto tuli selkeemmin esille kääntämällä pohjan toisin päin... Eli siis vois olla ihan kiva jos ois pohja ja kansi tuosta murotaikinasta ja tuo hillo silmä sisällä.

Nam, että olivat hyviä vielä vähän lämpiminä ja kyytipoikana lasi kylmää maitoa! Juuri ja juuri säily maistiaiset golfaajillekin.

Ei muuta kun toisen samanmoisen paketin ostoon ja toistekkin valmistamaan näitä!