Angry%20Bird%20syntym%C3%A4p%C3%A4iv%C3%

Ensinhän mulla oli ajatus että mukeihin tulisi niitä Tiimarista ostettuja tarroja, mutta noup. Tuo askartelu kun tuntui synnyttävän vaan lisää ideoita ja tarrat oli aikasta pieniä niin ei niitä sitten mukeihin tullut.  Olen huomannut että vaikka lapset käyvät pöydässä syömässä niin kyllähän niille jano tulee uudestaan temmellyksen jälkeen joten jos tulostaisin niihin nimet niin omat mukit löytyisivät helposti ekka käytön jälkeenki.  Joten eiku googlettamaan Angry Birds font hakusanalla. Näytti jopa olevan youtubessa video-opastuksiakin tähän. Fonttihan lopulta oli nimeltään Feast of Flesh BB ja kokona mulla nuissa muki teksteissä taisi olla 72. Sitten vaan saksilla nimet irti paperista ja liimaan ne mukeihin.

 

Kannet ovat kansi ja pillipakkauksesta ja pikkutarkan näpertäjän piti vaihtaa näihin punaiset pillit niiden raidallisten tilalle. Pillikoristeet valmistuvat helposti kahdesta samankokoisesta ympyrästä. Liimaa toinen ympyrä sivuilta siten että keskelle jää liimaamaton alue. Laita toinen ympyrä päälle niin että ulkopuolelle jää kuva-aiheet. Avaa liimattua ympyrää sen verran että saat pujotettua pillin siitä läpi. Minä käytin tässä vaiheessa vielä tusseja kun ne punaiset pillit odottivat Juhlaxissa ostamista. Tuo tussi kuitenkin oli melkolailla samaa kokoa kun se pilli, muutamia jouduin sitten jälkikäteen kaventamaan cocktailtikun kanssa että pysyivät pillissä.

 

Ja kun tuota leikkaa/liimaa/kontaktoi askartelua tuli harrastettua niin mikä jottei tuota vielä yks näperrys syntyis. Mietin että miten oisin saanut kivasti servetit esille. Kattelin jopa liinan taittomalleja roppakaupalla netistä, mutta mikään niistä ei miellyttänyt mua. Joten tässä istuskellessa ja askarrellessa tuli ajatus että jos ne rullais ja laittas niihin renkaat. Jep ja eikun kontaktoimaan kuvia ja leikkaamaan suikaleita paperista ja liimaamaan kuvat rullattuihin paperisuikaleisiin. Siinäpä ne sitten sievästi nököttivät puun päällä pöydässä :-)

Ja se juttu joka tietty unohtu kuvata. Lautasinahan meillä oli lapsille punaiset yksiväriset lautaset ja näihin sitten päätyi niitä pieniä tarroja. Tarrapakkauksessa oli kiva pieni ANGRY BIRDS tekstitarra jotka ensimmäisenä kulutin loppuun liimaamalla ne lautasten reunaan. Muihinkin lautasiin valitsin pakkauksen pienimmät tarrat. Ja mikäs sen mukavamaa ku mussuttaa herkkuja mustilla muovilusikoilla, nams!

Ja lisätäkseni nyt että enään ei tarvi välttämättä askarrella sillä vihdoin näitä tuotteita saa meiltäkin, tilaa omasi täältä :-)