Kirjoitetaampas tämäkin ohje tänne muistiin ku maistuu niiiin hyvin ainakin meidän suvulle :-) jottei tarvi ettiä sitä suuremmin sit enään muualta ku täältä. Alkuperäisen ohjeen tällä kertaa nappasin elämä makeaksi blogista jotain muutoksia tein meidän voikkariin, esim. kostutin kasvisliemellä.

Ainekset:

27 kpl vaaleaa paahtoleipää

Täyte 1:

½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienittynä

½dl punasipulia silputtuna

½dl tuorekurkkua pienittynä

200g tomaatti-basilika tuorejuustoa

150g ranskankermaa

Täyte 2:

100g fetajuustoa

100g kurkkusalaattia

250g maitorahkaa

Kostutus:

4dl kasvislientä

Kuorrutus:

200g  oliivi- tuorejuustoa

1dl majoneesia

Koristelu:

100g fetajuustoa

1dl juustoraastetta

jäävuorisalaattia

mustia kivettömiä oliiveja

kirsikkatomaatteja

tuorekurkkua

punasipulia

herneenversoja

OHJE:

Valmista kasviliemi kuutiosta ja anna jähtyä. Leikkaa leivistä reunat pois. Minä vuorasin jalkapallokenttä kakkuvuoan tuorekelmulla ja asetin leipiä kerroksen pohjalle. Kostuta leivät. Valmista täytteet sekoittamalla ainekset keskenään. Levitä täyte 1 leipien päälle. Lado uusi kerros leipiä ja kostuta leivät.  Levitä täyte 2 leipäkerroksen päälle ja lado viimeinen kerros leipiä päälle ja kostuta. Kääri kelmut kakun ympäriltä päälle ja nosta jääkaappiin maustumaan, mielellään yön yli, vähintään muutamaksi tunniksi. (laitoin leikkuulaudan vuoan päälle ja leikkuulaudalle painon maitopurkkeja ) Juhlapäivän aamuna, sekoita kuorrutteen aineet sekaisin ja levitä kakun päälle sekä koristele.