Häätyypi nuita tenavien toiveita toteutella vähän niinkus vuoronperään. Lätty episodin jälkeen juniori kyseli parin päivää että millon teet mulle kuppikakkuja? Ensimmäiseen kysymykseen täyty äidin ihmettelevästi kysyä että anteeks mitä? Ja poika vastaa että millon teet mulle kuppikakkuja? Kysyin että mitä tarkoittaa, pojan vastaus oli että muffinsseja :-) (en kyllä omasta mielestäni kotona ole tätä kuppikakku-termiä käyttänyt, luonnonlahjakkuus varmaan...)

Töissä pohdiskelin että mitä tekisin... ja siitä se ajatus sitten lähti. Kaappasin lähtiessä ihania pinkkejä muffinssivuokia, sekä sydän piparimuottisetin ja kaulittavan vaahtokarkinmakuisen massan mukaan. Kotoa löyty tietysti mansikan makuista hyydykejauhetta ja Flora Vispi. Siwasta siis pikaseen kipastiin taas Sunnuntain suklaanmakuista valmisjauhetta pussi.

Valmista muffinssit ohjeen mukaan.

Poika rukka oli huolissaan että tuleehan niistä varmasti koristeltuja kuppikakkuja....

joten...

Kauli vaahtokarkinmakuinen massa ja paina ensin muottisetin isommalla muotilla sydän ja sitten pienemmällä muotilla keskelle toinen sydän. Näin saat kivat sydän koristeet.

Tässäpä näitä, käytin näihin muffinsseihin vain nuo avonaiset sydän koristeet... pikku sydämet katos parempiin suihin...

Anna muffinssien jäähtyä paiston jälkeen hetki. Leikkaa vuoan reunaa pitkin yli kohonnut "hattu" irti. Mutta mikäs ihme se siellä pilkottaa, sehän taitaa olla toffeesuklaata. Kuka lie makian tuskissaan tunki suklaapaloja muffinssivuokiin  Valmistin "täytteksi" ½ rasiaa mansikanmakuista hyydykejauhetta ohjeen mukaan. Ja pursotin isolla pyöreällä tyllalla täytteet tuohon päälle.

Ja sit eikusta sydänkoristeet päälle ja tarjolle!

Ai että on hyviä kuppikakkuja, njamiii.... Kiitos äiti!