Piti saada kaupalle kuvattua nuita ihastuttavia paperisia muffinssikääreitä joten eiku pakettia aukomaan ja muffinssia leipomaan kääreisiin .  Tai enhän minä kiireinen ehtinyt kyllä leipoa vaan turvauduin taas Sunnuntain apuun. Eli siwasta pussillinen vadelmanmakuista muffinssi/kakkuseosta johon ei sekaan tarvinut ku heittä vettä ja juoksevaa rasvaa... niin helppoa ja ennenkaikkea nopeaa... Tässäpä siis nuo ihastuttavat prinsessa kääreet jotka toivon mukaan saadaan sinne verkkokaupan puolellekkin piakkoin.

Paistoin pussin ohjeen mukaan muffinssit uunissa ja tietysti muffinssipellillä jossa käytin paperisia perusvalkoisia vuokia. Täytin paperivuoat taikinalla noin 2/3. Kaappeja kaivellessa laavailin Städterin hyydykejauhevalikoimaa ja  mietin sopivaa makua tuon vadelman kanssa. Ja sieltähän se sitten löytyi SUKLAAN MAKUINEN hyydykejauhe.

Vaahdotin siis 1prk Flora Vispiä. Otin ½ hyydykejauheesta ja sekoitin siihen ½dl haaleaa noin 20asteista vettä. Sitten seos varovasti vaahdon joukkoon. Stäterin 14mm 6 sakarainen tähtitylla kertsi pussiin ja saksilla leikaten pussin kärki sopivaksi. Vaahdot pussiin ja eikusta pursottamaan Suklaan makuiset kuorrutteet. Päälle innostuin vielä ripottelemaan vaaleanpunaista koristelusokeria.

Ja tässä lopputulos...

Eikä aikaakaan ku kaikki 12 muffinssia oli kadonnut perheemme pieniin makean persoihin suihin. Ja tuo Sunnuntain taikina oli taas loistavaa, ihanan höttöisiä ja keveitä muffinsseja.